lunes, 12 de noviembre de 2007

Es diuen Thelma i Louis

A casa la Laia i el Carles ja son 4. Qui els hi havia de dir que tan aviat serien pares... mira que ells han repetit una i una altra vegada que s'esperen al segon torn... però no vam poder resistir-nos!! la idea era massa llaminera.... Així doncs aquest dissabte durant el soparet d'inaguració de casa els grañena mesa, vam fer-los alguna que altre brometa per entrar en bon peu a la casa!!! globus a la banyera banyats amb sabó, nuvis escapats per la casa, globus i confeti dins el llit i la Thelma i la Louis a la pica del bany!!!! ole oleeeee!!
Vam marxar ràpid de casa perquè ens moriem de ganes de que veiessin les sorpreses!!! aiii com nens petits!!!

Bueno doncs!! Felicitats!!! molta sort!!! molt d'amor!!! i tornem a venir a sopar el 24 de nov que justament la Laia fa els 24!!!! viscaaa!!! t'estimo molt bonica!!!

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Ostres ostres ostres! Per al·lusions directes, em veia obligada a comentar la foto (per cert! boníssima!) i el teu relat. Bé, que res, que un vespres molt bonic... una mica incert perquè ens vam passar el sopar patint, intentant deduir el que ens trobaríem... i un somriure quan ho vam veure! ah! que sapigueu que el tall del pastís de nuvis que vau veure serà el més aproximat que veureu a un tall real!!! jejeje...
m'agrada ser anònima!

Anónimo dijo...

Eoooooooooooooooooo Laia... i heu trobar els nuvis?

Neus Banqué dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
استريلا المذكورة dijo...

jejjeje és veritat!! lo del cotxe fins l'endemà no deurieu sospitar!!!! viscaaaaaaaaaaaa!!! q currada la peixera no??? es vostre??? quin niuet d'amor més bonic per la Thelma i la Louis!!! per una kk comparat amb casa vostre!!

Anónimo dijo...

POZ NO.... la caseta dels peixets és dels sogrets... ens l'han prestat... estan bé, no us preocupeu, els nebots estan bé... l'únic que comencen a tenir l'aigua turbia... no sé pas per què... jeje

استريلا المذكورة dijo...

eiii proveu de canviar l'aigua...!!! jejejjeje els nostres petits nebots "naranjitos" han d'estar la mar de bé, que per la mona els hi portarem un ou de xocolata...!!! per a ells i per la seva cuidadora....!!

استريلا المذكورة dijo...

Sabieu que fa unes setmanes la Thelma o el Louis va morir?? ara un d'ells neda sol dins la peixera i plora per les seves llargues pestanyes negres.... ai carles... m'ho empasso tot....!

استريلا المذكورة dijo...

Malaugradament aquest nou post és per dir que em perdur l'altre fillol.... quina tragèdia... ja no hi ha peixets taronges a cals mesa.... aiiii oju amb regalar-los alguna cosa viva.... també se'ls hi ha mort el crisantem.... ui ui ui...