martes, 6 de noviembre de 2007

CAS-TA-NYADA!!! + els 24 de la Neus!!



Aquest pont....

dijous: "marujeando" i tot el que això implica... escombrar, rentadores, planxa, dinar, desestendre, estendre, rentaplats.... uffffff una medalla per el "marit" i una per mi...!!! oleeeeee

Divendres: feina de la feina.... deu meu... això és vocació... un dia de festa i alaaaaaaaa la feina cap a casa.... a la tarda visita a la tieta nieves.

Dissabte, montserrat matí i dinar al Bar Marisol de Capellades. (no prometia la cosa...) un bareto fosc, brut, amb un billar al centre ple d'obrers fumant.... una mica "quillos" tot s'ha de dir...aiiiiiiixxxx vam tenir la meravellosa idea de dinar fora.... i el menjar.... bé, prou bé!!! i ding donggggggg Piquem a Can Collado i "josepe". Vam fer pancarta, comprar la "teca" inflar globus.... en forma d'animals.... fortissim....!!! ( el que no es trobi als xinos....) i aviat la iona i el Mr. Table vam aparèixer i preparem sopar i apareix la neus i el tirador oficial de globus (esport olimpic) i sopem. Postres: fondue de xocolata... Totalment encertat... oi laia???? i pastisset i bufar espelmes invisibles i el joc de l'assessí i el joc de "te pellizco i no me rio" i el fabulós joc de la oca "adaptat" especial festes.... i ball i orquestra a càrrec de hel, iona i lau!!! intent d'alarmes amb el mòbil i fracàs a causa d'un matalàs al terra... i esmorzar en germanor...( això ja diomenge)

Tot just enfilem la carretera amb el "tot terreny Cordoba" i just quan ens abancen la neus i el jordi.... viscaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! el cotxe ens deixa tirats a la sortida del Bruc... si si si.... amb el regust a malibú tot esperant arribar a casa... i finalment... truca a l'asistència, espera la grua, espera el taxi, que et porti fins a bcn.... aiiiiii a quarts de 3 arribavem a casa....!!! sort que ens ho vam pendre amb humor...!!!!

josepe el tema del pijama... com va quedar??? te'l vas posar o no...!!! ejjejeje

No hay comentarios: