domingo, 31 de agosto de 2008

the end


ja s'han acabat les vacances... i amb elles el llevar-se tard i fer mandres al sofà, les eternes migdiades, les tardes de platja i de sol, i la sensació de perdre totes i cadascuna de les responsabilitats que durant l'any et frenen. Retorno al dia a dia amb menys ganes cada setembre. Demà serà un dia menys feixuc al retrobar-se amb companyes amb les que no em parlat durant l'estiu, i d'aquí dos dies farà una eternitat que no és estiu. A veure si el cabell curt em deixa entrar amb ràpidesa les idees... hi ha mil coses que he oblidat...
bona tornada a tots i a totes, que sigui el més amena possible.

miércoles, 27 de agosto de 2008

15 dias en agosto



triga una mica en obrir-se. Paciencia. es tracta d'un curt de tropofilms. 15 dias en agosto. Amb veu de Pablo alvarez, música d' oscar benas i direcció de Edu Glez. vaig veure'l en el blog d'un antic company de feina i val la pena compartir-lo.

sábado, 23 de agosto de 2008

mirant la tempesta


un divendres com ahir, amb intenció de gaudir de les festa major de Sitges. Aigua. Peus xops. entrepà de beicon amb formatge i cine-forum Diamantes de sangre a l'hospitalet.

jueves, 21 de agosto de 2008

Buñuel en fiestas


charanga, vaquillas, encierros, chupinazo, peñas, excesos...
ya de vuelta

miércoles, 13 de agosto de 2008

domingo, 10 de agosto de 2008

en estos dias...



A medias tintas. un poco de sol, un poco de playa y Sitges que sigue allí cada verano.

miércoles, 6 de agosto de 2008

música


Me encanta la sensación de tener un Cd nuevo entre mis manos. Lo abro apresuradamente y observo cada detalle, los colores, las formas. Normalmente no aguanto a llegar a casa y lo pongo en el coche. Cojo el librito con las letras y intento terminar de leer cada una antes de que suene. Después escucho la música. Antes de llegar a casa ya sé cuales me gustan más. El ritual de la siguiente semana es escucharlo a todas horas. Entonces pasa a ser la banda sonora de algunos de mis días. Cuando tengo un Cd nuevo, desaparece el último empezando así mi nueva rutina. Con los meses los rescato con cierto sabor de nostalgia.

lunes, 4 de agosto de 2008


el presente ayer fue mañana
pedro guerra